relion tilitoimisto

 

 

Tässä artikkelissa haastattelussa on Relion Oy, joka on yksi kumppanuusyrityksistämme.

Millainen tilitoimisto on kyseessä?

Relion on nopeasti kasvava kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani, joka automatisoi ja tehostaa taloushallinnon rutiinit säästäen yrittäjän aikaa ja rahaa. Tarjoamme sähköisen taloushallinnon lisäksi asiantuntijatiimin, joka auttaa ja tukee yrittäjiä ja yrityksiä tärkeissä päätöksissä – isoissa ja pienissä.

Mitkä ovat vahvuutenne tilitoimistona?

Meiltä saa kiinteähintaisen palvelun, joka pitää sisällään järjestelmään liittyvät kulut, kirjanpidon, viranomaisilmoitukset, tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen. Hinnoittelu on selkeä ja asiakas tietää mistä maksaa, kukaan ei pidä yllätyksistä. Pyrimme myös olemaan aina askeleen edellä muita mm. siten, että haluamme kehittää ja automatisoida asiakkaiden taloushallinnon prosesseja niin, että asiakkaalle jää enemmän aikaa omaan liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Millaisia asiakkaita teillä on tällä hetkellä?

Relionilla on tällä hetkellä yli 600 asiakasta eri toimialoilta isoista ja pienistä yrityksistä. Asiakkaamme sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta sijainnilla ei ole enää nykyään merkitystä. Meillä on kokemusta osakeyhtiöistä, yhdistyksistä, toiminimistä ja säätiöistä. Olemme erityisesti kasvuyhtiön kumppani auttaen kasvun mukanaan tuomissa taitekohdissa, jotka yrittäjä kohtaa monesti ensimmäistä kertaa.

Asiakkaiden kokemukset Relionista?

Meistä sanottua:

”Relionissa vaikutuksen on tehnyt ketteryys ja se, että meillä on aina joku keneltä kysyä neuvoa.”

”Yksi tavoitteemme oli saada automatisoinnilla taloushallinon kuluja alas ja tämä tavoite on toteutunut. Jos itsellä on ollut jotain kysyttävää tai epäselvää, on kirjanpitäjämme vastannut niihin nopealla aikataululla.”

”Relionin kanssa asioista sopiminen on ollut helppoa ja joustavaa.”

Mitkä ovat Relionin tulevaisuuden suunnitelmat?

Haluamme muuttaa asiakkaittemme käsitystä tilitoimistopalveluista kohti modernia laaja-alaista kumppanuutta, joka auttaa niin kasvuun, kannattavuuteen, rahoitukseen kuin lainsäädäntöön liittyvissä palveluissa. Haluamme olla asiakkaan paras taloushallinnon kumppani ikinä.

 

Haluatko kuulla lisää Relionista?

Löydät Relionin yhteystiedot osoitteesta: https://www.relion.fi/

Tämä artikkeli on toteutettu yhteistyössä Relion Oy:n kanssa.