tilitoimisto helsinki

Helsingin alueella on lukuisia kirjanpitäjiä ja tilitoimistoja. Niistä parhaan löytäminen ei ole helppoa.
Jotta sopivin tilitoimisto löytyy niin nopeasti ja helposti kuin mahdollista, suosittelemme ilmaista kilpailutusta.

Helsingin kirjanpitäjien hinnat

Kirjanpitäjän hinnasto vaihtelee pitkälti yrityksesi koon ja luonnon mukaan. Hintaan vaikuttaa muun muassa yrityksesi liikevaihto ja tositteiden (esim. osto -ja myyntitositteiden määrä) sekä palvelukokonaisuuden laajuus (esim. pelkkä juokseva kirjanpito ja tilinpäätös vai myös esim. juridinen neuvonta ja muut konsultointipalvelut).

Mikroyrityksen juoksevat kulut tilitoimistolle kuukausitasolla pyörivät pääkaupunkiseudulla yleensä lähtien 75-100 euron pinnassa. Mitään tiettyä hintahaarukkaa on vaikea antaa, koska hinnat ovat pitkälti tapauskohtaisia ja riippuu yrityksesi toiminnasta ja toivotuista tilitoimistopalveluista.

Tilitoimistojen hinnat ovat muiden palveluiden tavoin korkeammat Helsingin keskustassa. Koska tilitoimistopalvelut voidaan nykyisin hoitaa sähköisesti, useat tilitoimistot Helsingin ulkopuolella tarjoavat palveluitaan myös Helsingissä toimiville yrityksille.

Paras kirjanpitäjä Helsingissä?

Miten löytää yrityksellesi paras tilitoimisto? Tilitoimisto ei kannata valita pelkän hinnan perusteella. Hyvä tilitoimisto on asiakaspalveleva, ammattitaitoinen ja osaa neuvoa liiketoimintasi kehittämisessä. Löydät Helsingin auktorisoidut tilitoimistot Taloushallintoliiton sivuilta.

Yritykseni toimii Helsingissä – voinko valita tilitoimiston muualta?

Nykyisin suurin osa tilitoimistoista tarjoaa sähköistä kirjanpitoa ja ei täten vaadi, että heidän asiakkaat sijaitsevat fyysisesti lähellä. Näin ollen tilitoimiston valinta ei välttämättä ole riippuvainen yrityksesi sijainnista ja onkin suositeltavaa kartoittaa tarjonta myös lähialueella kuten esim. Espoon ja Vantaan tilitoimistot.

Mitä muistaa tilitoimistoa valitessa?

Suosittelemme tutustumaan artikkeliimme tilitoimiston kilpailutus ja valinta, jossa käymme läpi hyödyllisiä seikkoja jotka kannattaa pitää mielessä kun valitset tilitoimistoa yrityksellesi.