Tässä artikkelissa esittelemme kumppanuusyrityksemme Tilitoimisto Eri tilit Oy:n.

Käymme läpi millainen tilitoimisto on kyseessä ja millaisia kokemuksia nykyisillä asiakkailla on yrityksestä.

Eri tilit Oy Pähkinänkuoressa:

Mikä?
Kokenut ja yrittäjälähtöinen tilitoimisto Helsingistä.


Kenelle?

Yrittäjille ja yrityksille kaikissa kokoluokissa, jotka hakevat joustavuutta ja lämmintä asiakaspalvelua.

 

Lisää Eri tilit Oy:stä:

https://www.eritilit.com/

https://www.instagram.com/eri_tilit/

Eri tilit Oy yrityksenä 

Vuonna 1992 perustettu Tilitoimisto Eri tilit Oy on kokenut ja yrittäjälähtöinen tilitoimisto, jonka toimitilat sijaitsevat Helsingin Tapanilassa. Eri tilit Oy tunnetaan yrityksenä, joka ottaa asiakkaansa huomioon ja on joustava ja mutkaton yhteistyökumppani. Henkilökuntamme koostuu yrittäjän lisäksi yhdestä PHT-palkanlaskijasta sekä neljästä taloushallinnon ammattilaisista.

 

Mitkä ovat vahvuutenne tilitoimistona?

Tilitoimistomme panostaa ystävälliseen asiakaspalveluun sekä henkilökunnan koulutukseen. Meiltä on mahdollista saada lisäpalveluja, jotka auttavat yrittäjää talouden suunnittelussa ja seurannassa, kannattavuuden ja kassan analysoinnissa.

Eri tilien tavoitteena on ennen kaikkea auttaa asiakasta menestymään ja kehittämään toimintaansa. Asiakkaan on mahdollista ulkoistaa meille koko taloushallintonsa tai halutessaan sen osa-alueita esimerkiksi vain palkanlaskennan.

Sähköiset palvelut takaavat sen, ettei asiakkaan sijainnilla ole merkitystä.

 

Millaisia asiakkaita teillä on tällä hetkellä?

Edustamme kaikkia yhtiömuotoja monelta eri toimialalta. Asiakkaita meillä on tällä hetkellä noin 200 aina pienistä toiminimistä ja taloyhtiöistä isompiin osakeyhtiöihin. Asiakkaamme toimivat niin kotimaan kuin kansainvälisillä markkinoilla. Osa asiakkaistamme on kulkenut kansamme jo kymmeniä vuosia.

  

Asiakkaiden kokemuksia Eri tilit Oy:stä?

Nykyisten asiakkaiden kokemuksia: 

” Olen ollut 10 vuotta Eri tilit Oy:n asiakkaana. Tilitoimisto on hoitanut yrityksemme kirjanpidon ammattitaidolla. Olen aina saanut ystävällistä palvelua. Vastaukset kysymyksiini on tullut nopeasti ja ymmärrettävällä kielellä.”

– P & H Optics Oy / Pirjo Selkänen

 

” Olemme käyttäneet Eri tilien palveluita jo vuosia. Yhteistyö on sujunut aina sujuvasti ja saumattomasti. Minusta Eri tileillä on yrittäjälähtöinen ote ja olemme monesti löytäneet heidän avullaan parhaan ratkaisun taloushallinnon toimintamalliksi, ja saaneet laajemminkin tukea apua tarvittaessa. Suosittelen Eri tilejä lämpimästi.”

– Asia Exchange Oy / Tuomas Kauppinen

 

”Eri tilistä saa asiantuntevaa, ystävällistä ja omia tarpeita vastaavaa palvelua.

Eri tilit on aina valmis ottamaan uusista asioista selvää sekä ratkomaan mahdollisia ongelmakohtia. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

– Koillis-Helsingin lähimmäistyö Milja ry / Marie Anttila

 

”Yrityksemme tärkein yhteistyökumppani.

Etsimme kauan hyvää kirjanpitäjää ja viimein, ystävän suosituksella löysimme Eri tilit.

Tämä yhteistyö on ollut enemmän kuin osasimme odottaa. Olemme saaneet loistavaa palvelua ja Eritilin kirjanpitäjien asiantuntijuus on ihan huippuluokkaa. Emme ole jääneet ilman vastausta vaikeissakaan kysymyksissä, vaan niihin on aina löydetty ratkaisut.

Meidän henkilökohtainen kirjanpitäjä on täsmällinen ja tarkka, hän jaksaa selventää asioita

ymmärrettävästi ja hän osaa antaa hyviä neuvoja ja vinkkejä.

mm näiden takia voimme vilpittömästi sanoa, että Eritilit on yrityksemme tärkein yhteistyökumppani ja voimme lämpimästi suositella heitä.”

– Ekore Solutions Oy / Johanna Ahlberg

 

”Eri tilit Oy:n palvelut ovat kattaneet kaikki yritykseni tarpeet. Kaikkiin yhteydenottoihin on vastattu nopeasti ja selkokielisesti siten, että asiat ymmärtää ilman kauppatiedeopintoja. Käytössä on nykyaikaiset järjestelmät, joista saa erinomaisen kuvan yrityksen kassavirroista yms. seikoista. Sama erinomainen palvelutaso on pysynyt vuodesta 1993, jolloin aloitin asiakassuhteen Eri tilit Oy:n kanssa.”

– Generics Finland Oy / Janne Murtomäki

 

Mitkä ovat Eri tilit Oy:n tulevaisuuden suunnitelmat? 

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea asiakkaitamme heidän liiketoimintansa kasvussa ja kehittämisessä. Haluamme myös kasvaa tilitoimistona ja kehittää palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme vaativimpiakin tarpeita.

Kannustamme ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan sähköisen taloushallinnon.

Tustu Eri tilit Oy:n palveluihin tarkemmin osoitteessa: https://www.eritilit.com/